DECIZIE INCREDIBILĂ A INSTANȚEI! Tânăr acuzat de răpire și agresare sexuală, achitat. Motivul: "NU A AVUT PARTE DE PLĂCERE"

767
DECIZIE INCREDIBILĂ A INSTANȚEI! Tânăr acuzat de răpire și agresare sexuală, achitat. Motivul:

Articole recomandate

Un magistrat mexican a decis în favoarea achitării unui tânăr bogat pentru răpirea și agresarea sexuală a unei adolescente, argumentând că acesta nu a avut parte de plăcere în timp ce o atingea sexual pe colega sa de la o școală privată din Veracruz, potrivit The Guardian.


Diego Cruz (21 de ani) este unul dintre cei patru tineri care au răpit și agresat sexual o colegă de clasă în urmă cu doi ani, după petrecerea de Revelion.


Internauții mexicani i-au numit "Los Porkys" (n.r. Porcii), dar magistrații au avut altă poziție cu privire la agresarea sexuală a adolescentei din Veracruz.


Judecătorul Anuar Gonzalez a argumentat că Diego Cruz nu a avut nicio "intenție carnală", deci prin urmare este nevinovat de agresarea sexuală a acesteia.


De asemenea, magistratul a susținut că adolescenta de 17 ani nu a fost niciodată neajutorată, deși a fost forțată să intre în mașina agresorilor "Los Porkys".


Cruz a fugit inițial în Spania, dar a fost extrădat în custodia autorităților din Mexic. Achitarea sa a stârnit indignare în rândul activiștilor pentru drepturile omului, care susțin că acest caz demonstrează că bogații sau persoanele cu relații politice sunt deasupra legii în Mexic. 


"A atins-o sexual, dar pentru că lui nu i-a plăcut deodată nu mai este vorba de abuz sexual?", a declarat activista Estefania Vela Barba.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6054 secunde