Decizie de ultimă oră în privința Regulamentului de acces în Zona Peninsulară! Iată ce au decis magistrații!

2096
Decizie de ultimă oră în privința Regulamentului de acces în Zona Peninsulară! Iată ce au decis magistrații! - regulament-1606395238.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Curții de Apel Constanța au decis, joi, 26 noiembrie, amânarea judecării recursului în dosarul privind Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a municipiului Constanța pentru data de 10 decembrie. Dosarul a ajuns pe masa judecătorilor după ce, în vară, magistrații Tribunalului Constanța au admis solicitările Asociației „Piața Ovidiu” și a altor firme și persoane, în contradictoriu cu Consiliul Local al municipiului Constanța, și au decis anularea HCL 371/2018 privind aprobarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a Constanței. Reprezentanții Consiliului Local Constanța au făcut recurs, care a ajuns în atenția judecătorilor, joi fiind primul termen în dosar. Următorul termen a fost stabilit pentru luna decembrie.

Reamintim că, în prezent, traficul rutier în Peninsulă se desfășoară fără restricții, fără a fi necesar un permis special, așa cum au încercat să impună autoritățile locale prin Regulamentul de acces în Zona Peninsulară.

Hotărârea Consiliului Local Constanța a fost atacată în instanță de mai multe părți: Asociația „Piața Ovidiu”, Tudorache, Ștefanovici Societate Civilă de Avocați, Dăscălescu& Co SPRL, Dragoș Nicolae Doicescu, Violeta Mirela Doicescu, Maestro SPRL, SC Cin – Cin SRL, SC Ouzville SRL, Ana Petruța Popescu, SC 77 & Madison ADK SRL, Parohia „Sfântul Nicolae Vechi” și Parohia „Sfântul Anton de Padova”. În primă instanță, Tribunalul Constanța a dat câștig de cauză reclamanților.

Aceștia au invocat în fața instanței de judecată faptul că „limitarea/restrângerea/anihilarea activităților comerciale și sociale a persoanelor juridice a căror activitate economică se desfășoară în zonă generează pierderi majore, închiderea vadului comercial și chiar încetarea firmelor sau părăsirea zonei, ce afectează și interesele consumatorilor”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6358 secunde