Decizie de ultimă oră în cazul șoferului fără permis, oprit cu focuri de armă

420
1
Decizie de ultimă oră în cazul șoferului fără permis, oprit cu focuri de armă - soferurmarirecainfilme30329300-1520102326.jpg
Bărbatul de 27 de ani care a fost oprit cu focuri de armă de polițiștii din București după ce ar fi refuzat să oprească la semnul acestora și ar fi lovit o mașină de poliție, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Instanța a admis, sâmbătă, propunerea de arestare preventivă a tânărului. Totul s-a întâmplat vineri, în jurul orei 16.45, când un echipaj a observat o mașină înmatriculată cu numere de Marea Britanie, făcând semn șoferului sa oprească.

"Conducătorul auto a accelerat și a încercat să părăsească zona. Echipajul de poliție a plecat în urmărirea acestuia și l-a observat când a virat brusc pe o altă stradă, unde a fost blocat în trafic de un alt autoturism, care se deplasa regulamentar. Pentru a își asigura scăparea din blocaj, conducătorul auto a lovit cu intenție autospeciala de poliție. Agentul de poliție aflat la volan coborât și a încercat imobilizarea șoferului. Pentru că acesta și-a continuat drumul, polițistul l-a somat și a tras focuri de armă spre cauciucuri", transmite Poliția Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Polițistul a cerut sprijin colegilor,astfel că mai multe echipaje formate din polițiști și jandarmi au plecat în urmărirea mașinii.

"După ce a rulat pe mai multe străzi din Sectorul 5, conducătorul auto a primit sprijin din partea unor rude, care au încercat să-i blocheze pe polițiști, având asupra lor, la vedere, obiecte contondente și arme albe (cuțite). S-a folosit forța pentru imobilizarea suspecților. Șoferul a fost identificat și s-a constatat că nu deține permis de conducere", explică polițiștii. Mai multe persoane au fost audiate în acest caz, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Gigi
3 martie 2018
Si ...

... bronzatul mai traieste ? Cei din tribul lui mai misca ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5419 secunde