Decizie de ULTIMĂ ORĂ a guvernului britanic. Cine și când intră în carantină. Amenda pentru nerespectare - 1.000 de lire

942
Decizie de ULTIMĂ ORĂ a guvernului britanic. Cine și când intră în carantină. Amenda pentru nerespectare - 1.000 de lire - londra-1590311349.jpg

Articole recomandate

Guvernul de la Londra va institui, începând cu data de 8 iunie, carantina obligatorie la domiciliu timp de 14 zile pentru aproape toate persoanele venite în Regatul Unit dintr-o călătorie internațională, măsură adoptată pentru prevenirea unor noi cazuri de Covid-19 importate, a anunțat ministrul de interne Priti Patel, transmite agenția Reuters, consultată de Agerpres.

Sunt prevăzute unele excepții, printre care se numără șoferii mijloacelor de transport marfă, alții operatori ai transporturilor internaționale de mărfuri, cadrele medicale, persoanele venite din Irlanda și lucrătorii agricoli sezonieri.

Măsura carantinei la domiciliu se va aplica atât pentru cetățenii britanici, cât și pentru cei străini. Persoanele care nu respectă regula carantinei vor fi sancționate cu o amendă de 1.000 de lire sterline, urmând să fie efectuate controale prin sondaj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5731 secunde