Decizie de ultim moment a României, vizavi de cetățeanul iordanian simpatizant al Statului Islamic. Înainte făcea afaceri la Constanța

576
10
Decizie de ultim moment a României, vizavi de cetățeanul iordanian simpatizant al Statului Islamic. Înainte făcea afaceri la Constanța - statislamic-1452415474.jpg

Articole recomandate

Polițiștii l-au expulzat în noaptea de sâmbătă spre duminică pe cetățeanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, declarat indezirabil în România de către Curtea de Apel București. Acesta era simpatizant al Statului Islamic.


Potrivit unui comunicat al MAI remis duminică AGERPRES, la data pronunțării instanței de judecată, bărbatul, în vârsta de 52 ani, a fost luat în custodie publică și cazat într-unul dintre centrele aflate în subordinea Inspectoratului General pentru Imigrări.


Acesta a fost escortat de către polițiștii de la imigrări până în țara de origine, unde a fost predat autorităților competente, relevă sursa citată.


Potrivit MAI, la ieșirea din țară, pe numele cetățeanului iordanian s-a instituit măsura de nepermitere a intrării în România, pentru o perioada de 15 ani.


Inspectoratul General pentru Imigrări este structura care, potrivit competențelor, pune în executare hotărârea instanței prin care un cetățean străin este declarat indezirabil.


Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins vineri lui Jamal Abdel Jabbar Khalil un recurs la sentința Curții de Apel București din 29 decembrie 2015, prin care a fost declarat indezirabil pe teritoriul României, decizia fiind definitivă, scrie Agerpres.


În cauză au rezultat indicii temeinice conform cărora cetățeanul iordanian a desfășurat activități de natură să pună în pericol securitatea națională, activități ce se încadrează în dispozițiile Legii nr. 51/ 1991 privind siguranța națională și ale Legii nr. 535/ 2004 privind prevenirea și combaterea terorismului, precizează sursa citată.


De menționat că, în trecut, Jamal Abdel Jabbar Khalil făcea diverse afaceri la Constanța.




Comentează știrea

Marry
10 ianuarie 2016
Minciuna

Vrajeala, nu e nimic adevarat, nici măcar nu au avut probe împotriva lui,asta e o înscenate!

Ade
10 ianuarie 2016
Nu e adevarat!

Înscenare !!!!!

Alina
10 ianuarie 2016
Minciuna!

Pe cine a deranjat? De la extrădat ? Unde s probele?

Mihai
10 ianuarie 2016
Făcătură !

Ce mediatizare, nu i adevarat nimic, nici 50% sa nu credeți din ce vedeți la tv.

Dora
10 ianuarie 2016
FĂCĂTURĂ !!

Dc nu ia fost percheziționată casa, masina? Pe baza căror probe a fost reținut ? O mare minciuna, statul va plăti cu vârf si îndesat!!!!

Gianina
10 ianuarie 2016
Nu cred nimic

Putea sa facă de 30 de ani cat a locuit aici, dar nu a facut, e minciuna, nu cred nimic, Se vede ca a fost o minciuna, nu e nimic adevarat, daca ar fii toți arestați care au conturi de fb,?

Lora
10 ianuarie 2016
Simpatizant ??

Nu va gândiți putin la familia lui? Cu orice pret sa dorit deportarea lui cu orice preț, nu credeți minciunile de la tv

Constantean
10 ianuarie 2016
...

Marry,Ade, Aina,Mihai,Dora,Geanina, Lora, unul si acelasi postac de doi bani! Esti jalnic!

ismailviabrussel
10 ianuarie 2016
nu lasati de la voii!

Daca un om greseste nu lasati duceti pan la capat dupa fapte clare si concrete nu comdamn justitia asi are meseria dar comdamnarea este data primul l pas informatiile convorbirile si porma faptele si probele ultimul cuvan ancheiat an proces ....

vox dei
13 ianuarie 2016

Este agramata aia de nevasta a lui .............toate conturile au aceleasi greseli :)

Răspuns la: ...
Adăugat de : Constantean, 10 ianuarie 2016
Marry,Ade, Aina,Mihai,Dora,Geanina, Lora, unul si acelasi postac de doi bani! Esti jalnic!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Cine sunt autorii atentatelor din Paris
Pagina a fost generata in 0.4884 secunde