Mai multe ştiri online:

Decizia suspendării cursurilor, pasată de conducerea ISJ!

Ştire online publicată Miercuri, 28 Februarie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța refuză să-și asume răspunderea unei decizii privind suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ. Mai mult decât atât, directorii unor școli și licee din Constanța au făcut un sondaj prin intermediul unei aplicații, WhatsApp, prin intermediul căreia au chestionat părinții elevilor dacă este sau nu oportună suspendarea cursurilor pentru restul săptămânii. 


Gabriela Bucovală, inspectorul șef al ISJ Constanța, a negat faptul că ar fi cerut directorilor unităților de învățământ să întrebe părinții dacă vor să-și trimită copiii la școală, precizând că decizia suspendării cursurilor nu aparține instituției pe care o conduce, ci Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța. 


Contactați de cotidianul Cuget Liber, reprezentanții Comitetului ne-au explicat care este procedura în acest caz. Mai exact, Inspectoratul Școlar Județean Constanța este obligat să vină cu o propunere, dacă se vor suspenda sau nu cursurile pentru următoarea zi sau chiar până la finalul săptămânii. Propunerea ISJ urmează să fie votată în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8118 secunde