Dealeri din cluburi, prinși în flagrant cu droguri în valoare 100.000 de euro

263
Dealeri din cluburi, prinși în flagrant cu droguri în valoare 100.000 de euro - droguri-1572687522.jpg

Articole recomandate

O rețea care distribuia droguri în cluburi din București a fost destructurată de polițiști și de procurori DIICOT, doi dintre dealeri fiind prinși în flagrant când ridicau un colet cu droguri în valoare de 100.000 de euro de la o firmă de curierat.


Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de DIICOT, un bărbat a fost reținut pentru trafic național și internațional de droguri de mare risc, iar altul a fost plasat sub control judiciar.


"În perioada iunie – octombrie 2019, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București, au documentat activitatea infracțională a unei grupări specializate în procurarea din Spania a unor cantități importante de cocaină și Ecstasy, pe care le-au comercializat în cluburile din București și de pe raza județului Ilfov", arată DIICOT.


Astfel, doi bărbați au fost prinși în flagrant după ce au ridicat de la o firmă de curierat un colet care conținea 4.601 comprimate de Ecstasy și 383 de grame de cocaină, valoarea de piață a drogurilor fiind de aproximativ 100.000 de euro.


Unul dintre inculpați a fost reținut și prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de celălalt, procurorii DIICOT au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 zile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Accident CUMPLIT! Sunt șase victime
Pagina a fost generata in 2.0832 secunde