Dealeri de etnobotanice, prinși în flagrant la CET

332
Dealeri  de etnobotanice, prinși în flagrant  la CET - dealerietnobotanice-1431972547.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră sunt, în ultima perioadă, pe urmele dealerilor de etno-botanice care-și fac afacerile pe străzile din Constanța. Ultimii care au ajuns în "plasa" polițiștilor din cadrul Gărzii de Coastă sunt trei tineri, cu vârste între 27 și 32 de ani. Despre aceștia oamenii legii aveau informații că aprovizionau consumatorii cu substanțe cu efect psihoactiv, astfel că, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT, i-au urmărit. Iar la sfârșitul de săptămână care s-a încheiat, i-au prins pe tineri în flagrant, într-o mașină parcată în cartierul CET, când urmau să tranzacționeze 100 de grame de substanță vegetală.

Substanța a fost găsită într-o pungă, ascunsă în mașină; de asemenea, în autoturism au fost descoperite și 30 de pliculețe cu etnobotanice, un rest de joint, 700 de pliculețe autosigilate și un cântar electronic de precizie, folosit la cântărirea produsului ilegal.

Toate bunurile au fost confiscate, iar cercetările sunt continuate de procurorii DIICOT. Suspecții sunt anchetați în libertate.

Precizăm că acesta este al treilea flagrant organizat de polițiștii de frontieră, în urma cărora sunt prinși traficanți de etnobotanice. Primul flagrant a fost organizat tot în zona CET, iar al doilea, în urmă cu o săptămână, în parcarea supermarketului Kaufland.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6232 secunde