Dealeri de droguri din Tulcea, arestați după ce și-au făcut aprovizionarea din Constanța

331
Dealeri de droguri din Tulcea, arestați după ce și-au făcut aprovizionarea din Constanța - diicotdrogurisursadiicot2-1586369240.jpg

Articole de la același autor

Doi tineri din Tulcea au fost arestați preventiv, fiind depistați de polițiști după ce și-au făcut "aprovizionarea" cu droguri din municipiul Constanța. La începutul acestei săptămâni, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism și polițiștii de la Crima Organizată au organizat un flagrant pentru prinderea celor doi tineri. Anchetatorii aveau informații că cei doi s-au deplasat în municipiul Constanța pentru a cumpăra substanțe cu efecte psihoactive. Drept pentru care, oamenii legii au tras pe dreapta autoturismul în care se aflau cei doi suspecți, identificați ca fiind Liviu Gabriel P. și Bogdan Cosmin B., sub pretextul verificării de rutină, în contextul stării de urgență decretată în vederea limitării răspândirii coronavirusului. Cu prilejul controlului, polițiștii au constatat că Bogdan Cosmin B. a prezentat o declarație pe propria răspundere, pe care a bifat ca motiv al deplasării "asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie", iar la locul deplasării a fost menționată ruta Tulcea – Constanța. În mașină au fost găsite 54 de pliculețe care conțineau substanțe cu efecte psihoactive, o țigaretă confecționată artizanal cu fragmente vegetale și trei telefoane mobile.

Cei doi suspecți au fost duși în fața instanței de judecată, magistrații dispunând arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7631 secunde