De pe băncile școlii, direct la spital. Un elev constănțean și-a pierdut un testicul

394
În ultima perioadă au fost semnalate în județul Constanța o serie de conflicte între elevi, elevi și părinți etc. Acesta este și motivul pentru care reprezentanții Sindicatului Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar (SLSIP) Constanța trag un semnal de alarmă în ceea ce privește agresiunile care au tot avut loc în unitățile de învățământ și care, în opinia lor, nici nu ar trebui să existe. Ultimul dintre acestea face referire la incidentul de la Școala nr. 28, când un elev a fost bătut de mamele altor colegi.

Cu toate acestea, spun cadrele didactice, nici profesorii nu pot fi confundați cu paznicii, ei nu pot fi angajați pentru a sta la intrarea în școală sau pe paliere pentru a evita anumite incidente. Tocmai de aceea, a precizat președintele SLSIP, Mitică Iosif, fiecare școală ar trebui să aibă pază, care să urmărească evitarea anumitor situații tensionate, bătăi ș.a.m.d.

Din păcate, în ultimele luni au tot existat astfel de probleme.

Un alt caz s-a petrecut la Liceul Teoretic "Decebal", unde, în urma unui conflict între doi elevi, unul dintre ei a fost lovit atât de tare în zona inghinală, încât a trebuit operat de urgență, iar după intervenția chirurgicală a rămas fără unul dintre testicule. În prezent, părinții au intentat proces în instanță pentru daune. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5013 secunde