DE NEIMAGINAT! Crucea de Bobotează, furată din mâinile unei campioane constănțene!

545

Articole recomandate

Și crucea de Bobotează a ajuns să se fure, a spus luni, după evenimentele de pe faleza Cazinoului din Constanța prilejuite de Sărbătoarea Bobotezei, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu, după ce o tânără a prins una dintre cele trei cruci aruncate în mare, dar i-a fost smulsă din mână de către un alt înotător, care a venit apoi cu ea la țărm, relatează Agerpres.

"Ce se mai fură? Crucea de Bobotează. Momentul în care un înotător, bărbat, smulge pur și simplu (fură, a se citi) crucea din mâna unui alt înotător, femeie, la Bobotează. După care iese la mal cu ea, pretextând că el a prins-o", a postat pe pagina sa de Facebook preotul Tănăsescu, fapta respectivă fiind surprinsă pe camerele de filmat.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, după ce s-a deplasat în larg cu o barcă, a aruncat în apele Mării Negre trei cruci, simbolizând "arătarea Sf. Treimi la apa Iordanului". Mai mulți tineri au sărit în apă pentru a prinde o cruce, printre care și campioana constănțeană la triatlon, Antoanela Manac, de 24 de ani, studentă la Facultatea de Medicină. După ce a prins o cruce, aceasta i-a fost smulsă tinerei din mână de către un bărbat care a pretins că el a prins-o.

Mii de persoane au fost prezente luni pe faleza Cazinoului din Constanța, participând la slujba de sfințire a apelor susținută de arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie.

Potrivit acestuia, cei ce au adus crucile la mal au primit "un pachețel cu calendare, icoane și câțiva bănișori".

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului a menționat că "femeia va primi și crucea, daruri a primit deja", adăugând că "hoțul a fugit, că nu l-a mai văzut nimeni".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3847 secunde