DE LA ȘCOALĂ LA SPITAL, DUPĂ CE O BUCATĂ DIN TAVANUL CLASEI A CĂZUT PESTE ELEVI

424
DE LA ȘCOALĂ LA SPITAL, DUPĂ CE O BUCATĂ DIN TAVANUL CLASEI A CĂZUT PESTE ELEVI - tavanprabusitlaoscoaladinalexand-1510319406.jpg

Articole recomandate

Incident la o școală din Alexandria. O bucată de tencuială din tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit peste elevi. Trei copii au fost răniți. 


Doar unul dintre elevi a suferit o zgârietură și a primit ajutor medical ceilalți doi fiind transportați la spital pentru ca medicii să se asigure că totul este în regulă, a anunțat inspectorul general Teleorman, Valeria Gherghe, la Realitatea TV.

"În fiecare an am intervenit prin mici reparații, dar urmează un program de reabilitare", a anunțat directorul școlii, Gelu Neagu. Acesta a precizat că clădirea în care a avut loc accidentul a fost construită în 1965, iar ultima intervenție pentru reabilitare a avut loc în anii' 80. "În interior nu s-a intervenit decât cu igienizarea", a mai spus Neagu.

Părinții elevilor spun că școala arată "destul de bine". Totuși, pompierii și cei de la ISU urmează să verifice, în cursul zilei de astăzi, toate sălile de clasă. Cel mai probabil, cursurile se vor suspenda, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9668 secunde