De ce să apelezi la serviciile de închirieri auto din Otopeni, dacă aterizezi pe Aeroportul Henri Coandă?

201
De ce să apelezi la serviciile de închirieri auto din Otopeni, dacă aterizezi pe Aeroportul Henri Coandă? - inchirieriautootopeni-1564136381.jpg

Articole recomandate

Daca locuiesti in provincie sau in strainatate si trebuie sa vii in Bucuresti pentru o intalnire de afaceri sau un eveniment privat, cum ar fi o nunta sau un botez, cel mai probabil vei ateriza pe Aeroportul International Henri Coanda. De acolo, vei mai avea insa de parcurs circa 15 kilometri pana in centrul Capitalei, motiv pentru care trebuie sa alegi cu mare grija modalitatea de transport. In general, exista trei variante: fie alegi un taxi, fie optezi pentru un autobuz de tip expres sau o masina obtinuta prin serviciile de inchirieri auto din Otopeni. Noi iti recomandam cea de-a treia varianta, iar din randurile urmatoare vei afla de ce.

1. Masina te va astepta in parcarea aeroportului. In primul rand, daca alegi o companie de inchirieri auto Otopeni, masina acesteia te va astepta in parcarea Aeroportului Otopeni, cu un plin de combustibil si gata de drum. Toate autoturismele puse la dispozitie clientilor de o firma profesionista de rent a car sunt mai noi de 5 ani, au reviziile tehnice la zi si sunt supuse unei inspectii temeinice inainte de a-ti fi livrate. In plus, acestea au dotari superioare atat pentru confortul, cat mai ales pentru siguranta soferului si pasagerilor. In schimb, daca ai opta pentru un taxi sau un mijloc de transport in comun, nu vei sti exact cat vei avea de asteptat.

2. Vei ajunge exact la destinatia dorita. Daca optezi pentru serviciile de inchirieri auto din Otopeni, vei putea folosi masina ca si cand ar fi proprietatea ta personala si vei ajunge exact la destinatia dorita, fie ca vorbim despre un hotel, un restaurant sau orice alt loc din Bucuresti. In schimb, un autobuz te va lasa in statie, iar restul distantei va trebui sa o parcurgi pe jos, eventual "insotit" de bagaje voluminoase.

3. Vei putea folosi masina pentru toate drumurile din Bucuresti. In mod logic, odata ajuns in Capitala, vei avea de facut mai multe drumuri, pe langa cel de la aeroport. Astfel, va trebui sa ajungi in toate locurile in care se desfasoara evenimentul la care participi si, de ce nu, ai putea folosi autoturismul companiei de inchirieri auto din Otopeni si pentru a vizita cele mai frumoase obiective turistice din Bucuresti.

In schimb, daca optezi pentru taxi, metrou, autobuz sau tramvai, va trebui sa platesti pentru fiecare calatorie individual, ceea ce va face gestionarea bugetului mult mai dificila.

4. Vei beneficia de siguranta, confort si preturi corecte. Spre deosebire de taxi si mijloacele de transport in comun, o masina obtinuta prin intermediul serviciilor de inchirieri auto din Otopeni iti va garanta toata siguranta si tot confortul de care ai nevoie. In autobuz nici macar nu poti fi sigur ca vei prinde loc pe scaun, in timp ce in taxi pot aparea fel de fel de inconveniente, de la soferul care fumeaza, la spatiul prea restrans pentru picioare. Totodata, daca apelezi la o companie profesionista de inchirieri auto din Otopeni, pretul afisat pe site va fi si pretul final pe care il vei plati si nu vei avea parte de niciun fel de surprize neplacute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9574 secunde