De ce nu funcționează semafoarele din Constanța. Nu de explicații avem nevoie!

531
De ce nu funcționează semafoarele din Constanța.  Nu de explicații avem nevoie! - fondrutiera21360515879-1417942800.jpg

Articole de la același autor

Nervi întinși la maxim, întârzieri și "frigiderul plin" - cu asta se confruntă, de câteva zile încoace, șoferii din Constanța. Mai multe semafoare din municipiu nu au funcționat chiar și zile întregi la rând, iar autoritățile nu par să fi fost prea deranjate de haosul produs mai ales în intersecțiile principale din Constanța.

Intersecția de la Casa de Cultură, cea de la Dacia, intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ion Rațiu, intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei (CET) sunt doar câteva dintre exemplele de semafoare care nu funcționează de câteva zile încoace. În timp ce unele dintre ele au fost remediate relativ rapid (câteva ore), principala problemă a constituit-o semaforul de la Casa de Cultură, care a fost "stricat" aproximativ trei zile (!!!). Reprezentanții administratorului de drum, Confort Urban, ne-au explicat faptul că problema o constituie, de fapt, vremea de afară!

"Problema este că a intrat apă la automații de la semafoare. Am trimis Poliția în teren să dirijeze. Nu este prima oară când se în-tâmplă. Când plouă, așa se întâmplă, e din cauza vremii. Semaforul de la Casa de Cultură pică cel mai des pentru că acolo există și anumite fluctuații de curent. Era o fază care dădea șocuri puternice, însă am înțeles că au schimbat pe altă fază și nu ar mai trebui să fie probleme", a precizat, pentru "Cuget Liber", ing. Mugur Voinescu, șeful Departamentului Producție din cadrul Confort Urban. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5157 secunde