De ce au fost respinși majoritatea candidaților care voiau la Poliția Animalelor Constanța

278
De ce au fost respinși majoritatea candidaților care voiau la Poliția Animalelor Constanța - probasport-1610467597.jpg

Articole de la același autor

Posturile de la viitorul Birou de Protecția Animalelor, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța a stârnit interesul a numeroși constănțeni. Astfel, dacă la nivel național au fost scoase la concurs din sursă externă 264 de posturi pentru care s-au înscris în jur de 4.300 de persoane (rezultând o „bătălie” a 16 candidați pe loc), la nivelul IPJ Constanța, pentru un post de ofițer și trei de agenți de poliție s-au înscris 70 de candidați (în jur de 17 candidați pe un loc!).

Selecția s-a făcut însă rapid, iar în prezent, la nivelul Biroului pentru Protecția Animalelor Constanța mai sunt doar 18 candidați care urmează să-și încerce norocul la probele sportivă și scris. Căci restul de 52 de candidaturi nu au fost validate. Motivele sunt diverse, potrivit informațiilor făcute publice de IPJ Constanța: fie dosarele de candidatură erau incomplete, lipsind documente medicale, fie doritorii nu îndeplineau condițiile impuse.

Cert este că, pe 16 ianuarie, la sediul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, unde urmează să se desfășoare proba sportivă sunt așteptați să ajungă 18 candidați. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8713 secunde