Date de ultimă oră despre Sebastian Ghiță. Care este situația fostul deputat

158
Date de ultimă oră despre Sebastian Ghiță. Care este situația fostul deputat - ghitaprs-1492417787.jpg
Sebastian Ghiță se află în continuare în custodia autorităților de la Belgrad și ar putea ajunge din nou în fața magistraților sârbi.

Ziua de marți este una decisivă pentru fostul deputat Sebastian Ghiță, aflat în arestul central din Belgrad. Potrivit România TV, el ar putea ajunge din nou în fața magistraților din Serbia, în dosarul în care este acuzat că a intrat fraudulos pe teritoriul acestei țări. Sebastian Ghiță ar fi trebuit să fie audiat încă de la sfârșitul săptămânii trecute, însă ca urmare a Sărbătorilor Pascale și sârbii au benefiaciat de o mini-vacanță.

De marți, toată lumea se reîntoarce însă la muncă, iar Sebastian Ghiță ar putea fi adus într-o primă fază în fața procurorului, iar ulterior în fața judecătorului. În acest moment se știe că fostul deputat va rămâne 60 de zile în custodia statului sârb, în vederea extrădării, însă o altă decizie ar putea fi luată în cursul zilei de marți.

În același timp, fotografia lui Sebastian Ghiță încă apare pe site-ul Poliției Române, printre cei mai căutați suspecți, deși prinderea lui a fost anunțată încă de vineri dimineața, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4256 secunde