Darius Vâlcov, plasat în arest la domiciliu

172
Darius Vâlcov, plasat în arest la domiciliu - originallso230092385000-1430920899.jpg

Articole recomandate

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca Darius Vâlcov, fost ministru de Finanțe, să fie plasat în arest la domiciliu, dar măsura nu este executorie și definitivă, pentru că decizia ICCJ poate fi contestată de DNA. Termenul este de 48 de ore.

Fostul ministru al Finanțelor Darius Vâlcov este arestat din 2 aprilie. Procurorii DNA au cerut, în 7 aprilie, instanței supreme emiterea unui nou mandat de arest preventivă pentru Darius Vâlcov, însă solicitarea a fost respinsă. Măsura a fost propusă de procurori după ce Senatul a avizat, în 1 aprilie, cererile de extindere a urmăririi penale, reținere și arestare preventivă pentru noile fapte de care este suspectat Darius Vâlcov.


Potrivit realitatea.net, potrivit procurorilor, începând din 2011 și până la data reținerii sale, Darius Vâlcov a efectuat operațiuni financiare sau acte de comerț incompatibile cu funcția de primar, senator și ministru. Vâlcov s-ar fi folosit de informațiile obținute când a ocupat cele trei funcții pentru a sprijini o firmă de cadastru, una de contabilitate și un birou de avocatură, deținute de fostul ministru al Finanțelor, dar administrate prin interpuși.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Darius Vâlcov rămâne în arest
Joi, 02 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : DARIUS VÂLCOV, ARESTAT
Sâmbătă, 28 Martie 2015
Stire din Eveniment : Tablourile lui Vâlcov vor fi expuse
Marţi, 07 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Darius Vâlcov, adus la sediul ÎCCJ
Pagina a fost generata in 1.4169 secunde