Darius Vâlcov, lăsat fără permis de conducere

366
Darius Vâlcov, lăsat fără permis de conducere - valcov100646x40435510800-1550177425.jpg

Articole recomandate

Consilierul de stat Darius Vâlcov a rămas fără permisul de conducere pentru următoarele trei luni și s-a ales cu o amendă de peste 1.300 de lei după ce, joi după-amiază, a fost prins de polițiștii din Argeș depășind viteza maximă admisă în localitate, potrivit realitateadeolt.net.

Vâlcov se afla la volanul unui autoturism Volkswagen pe drumul național DN 65, care face legătura între Slatina și Pitești, când a fost luat de radar în localitatea Cerbu din județul Argeș.

Pentru că depășise viteza legaă în localitate, polițiștii i-au aplicat fostului primar al Slatinei o sancțiune contravențională de 1305 lei și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehiculele pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Darius Vâlcov a fost prins cu 116 km pe oră.

În luna mai a anului trecut, consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a scăpat de controlul judiciar, în urma deciziei magistraților Tribunalului Dolj, în dosarul în care acesta este judecat pentru infracțiuni de corupție, respectiv două infracțiuni de luare de mită și una de trafic de influență.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4635 secunde