Dănuț Căpățână, declarații despre șpaga din "cazul Militaru"

1333
2
Dănuț Căpățână, declarații despre șpaga din

Articole de la același autor

Conducerea Spitalului Județean Constanța a fost anunțată, astăzi de dimineață, de către lucrători ai Direcției Naționale de Anticorupție că medicul Marius Militaru și doi anesteziști sunt acuzați de luare de mită. 




"În dimineața zilei de 15 decembrie 2014, în jurul orei 9,00, managerul spitalului a fost înștiințat de către lucrători DNA că există un mandat de percheziție pentru secția de Chirurgie Cardiovasculară, aparținând Spitalului Clinic Județean de Urgență «Sf. Apostol Andrei», existând suspiciunea unei fapte de corupție, respectiv primire de foloase necuvenite, în această speță fiind incriminați medicul șef dr. Marius Militaru și doi medici anesteziști, respectiv dr. Dorin Arhire și dr. Nicoleta Arhire. Această acțiune a fost declanșată în urma informațiilor primite de către DNA de la un pacient care fusese internat, operat și externat în stare vindecat pe data de 11 decembrie 2014", explică managerul unității, Dănuț Căpățână. 





Comentează știrea

IsmailTemo
15 decembrie 2014
BRAVO DNA

bravo dna!! luati pe toti coruptii care omoara lumea cu zilele pt ca nu au bani sa le dea spaga.

unu'
17 decembrie 2014
mai bine...

de ce nu puneti in articol , date concrete de conatct DNA ,sa afle oamenii cum pot contacta autoritatile cand li se cere spaga !!! asta ar insemna un articol complet !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3324 secunde