După ce a atentat la viața lui Bamburic

Daniel Dediu, suspect că a mai comis o crimă

4212

Articole de la același autor

Unul din cei patru tineri arestați pentru tentativă și complicitate la omor asupra afaceristului Liviu Dorin Bamburic este cercetat de oamenii legii și în altă cauză.
Concret, Daniel Dediu, de 23 de ani, fiul omului de afaceri Lili Dediu, care deține, în Galați, cotidianul "Imparțial" și firma de pază "Salvosid", este suspect și într-un caz de omor, care a rămas cu autor necunoscut, faptă care, se pare, s-ar fi petrecut la Galați.
Din aceste considerente, procurorii din Constanța au dorit să preleveze anumite probe biologice de la Daniel Dediu, dar el nu a fost de acord.
Astfel, potrivit legii, anchetatorii s-au văzut nevoiți să apeleze la instanța de judecată, care va da verdictul dacă îl obligă sau nu pe Daniel Dediu să se supună prelevării de probe biologice.
Cererea va fi soluționată, astăzi, la Tribunalul Constanța.
Prelevarea probelor biologice se face prin metode noninvazive, respectiv recoltarea celulelor epiteliale prin periaj al mucoasei bucale, iar în situațiile în care nu se poate realiza această modalitate, prin recoltarea unor celule epiteliale din regiunea feței.
Daniel Dediu a fost arestat, joi, de magistrații Tribunalului Constanța, pentru o perioadă de 29 de zile, fiind acuzat de complicitate la tentativa de omor săvârșită asupra lui Liviu Dorin Bamburic.
Alături de el, au mai primit mandate Maricel Dănuț Mustață și Grigore Nicolae Dănilă.
În schimb, Nicolae Purichia, care are calitatea de instigator la omor, va fi cercetat în stare de libertate.
În urma unei percheziții efectuate în locuința lui Daniel Dediu, din Galați, au fost găsite două pistoale și o pușcă, precum și muniția aferentă. Mai mult, după cum spun anchetatorii, au fost descoperite și anumite prafuri, posibile droguri.
Potrivit anchetatorilor, Dediu este acuzat de complicitate la asasinatul pus la cale care ar fi urmat să-i curme viața omului de afaceri constănțean, dar care a dat greș.
Liviu Dorin Bamburic a fost împușcat cu nouă focuri de armă în noaptea de 16 spre 17 ianuarie, dar a supraviețuit asasinatului, care ar fi fost pus la cale de partenerul său de afaceri, Dragoș Boștină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.3415 secunde