Dăncilă, Firea, Olguța Vasilescu și Carmen Dan și iubita lui Dragnea, în instanță

259
Dăncilă, Firea, Olguța Vasilescu și Carmen Dan și iubita lui Dragnea, în instanță - ymrhnze3mjiymmvimgrkmwy2ztg4zjjj-1543218958.jpg

Articole recomandate

Un nou termen în procesul în care premierul Viorica Dăncilă, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, și Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, cer daune jurnaliștilor de la publicația Times New Roman are loc luni, 26 noiembrie, la Tribunalul București.


La ultimul termen, judecătorul care se ocupă de acest caz a constatat că nu a fost îndeplinită procedura de citare a jurnalistului Ovidiu Eftime, nefiind găsit domiciliul acestuia, astfel că a decis amânarea.


Pe 30 martie, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Carmen Dan, Lia Olguța Vasilescu și Irina Tănase au dat în judecată firma Infant Media SRL, care administrează publicația Times New Roman, pe administratorul firmei, Alexandru Dona, pe redactorul-șef al acesteia, Călin Petrar, și pe redactorul Ovidiu Eftime.

Reclamantele susțin că prin publicarea unui articol în data de 12 martie le-au fost afectate grav reputația și demnitatea, iar distribuirea acestuia în mediu online a generat "comentarii și vulgarități".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4326 secunde