Dan Voiculescu rămâne încarcerat. Decizia este definitivă

256
3
Dan Voiculescu rămâne încarcerat. Decizia este definitivă - judecatoriidecidastazidacadanvoi-1484056480.jpg

Articole recomandate

Tribunalul București a respins, definitiv, cererea de eliberare condiționată depusă de Dan Voiculescu, fost senator, care execută la Penitenciarul Jilava o pedeapsă de 10 ani de închisoare în dosarul ICA, informează Agerpres.


Dan Voiculescu poate face o nouă cerere în luna mai.


Cererea de eliberare făcută de fostul senator Dan Voiculescu a fost respinsă pe 13 decembrie de Judecătoria Sectorului 5, această instanță dispunând ca fostul senator să poată face o nouă cerere în septembrie 2017. 


Decizia Judecătoriei Sectorului 5 a fost contestată la Tribunalul București. Judecătorii au decis ca Dan Voiculescu să rămână în penitenciar însă, au mișcorat termenul de reiterare a cererii, având posibilitatea de a face o nouă solicitare de eliberare condiționată în luna mai.


Dan Voiculescu este încarcerat din august 2014 la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.






Comentează știrea

Om
10 ianuarie 2017
Demiteți pe acest minoritar : german și avid de avere, pe johannis kw !

Dan Voiculescu are să fie eliberat doar când Dumnezeu are să se milostivească și nu-l eliberează johanis kw, otravă politică a României, așa că Mihai Gâdea și alții din antena 3, să nu mai"lingă tălpile lui johanis kw"! Românii au fost alaturi de antena3 și antena3 s-a întovărășit cu dușmanii poporului român, adică cu : pnl, usr și johanis kw, le-a făcut campanie el

Om
10 ianuarie 2017
Demiteți acest minoritar : geman !

le-ați făcut campanie electorală, adică, ați trădat poporul român, ajutând dușmanul neamului românesc, fără să vreți v-ați făcut părtași la ese

Om
10 ianuarie 2017
Demiteți pe acest minoritar : german și avid de avere, pe johannis kw !

antena3, v-ați făcut părtași la eșecul în alegerile parlamentare, ale PRU și ați ajutat ca să intre în parlament Romaniei pe : pnl și usr ! Maaaaare păcat ați făcut și să vă aduceți aminte de răul făcut României și românilor !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.349 secunde