Cunoscut medic ginecolog tulcean, ridicat cu mascații pentru luare de mită

1138
Cunoscut medic ginecolog tulcean, ridicat cu mascații pentru luare de mită - mitaplic-1571140925.jpg

Articole recomandate

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Tulcea, au descins azi la Spitalul Județean Tulcea pentru a ridica un medic prins în flagrant, pentru luare de mită, scrie Realitateadetulcea.net.

În speță, în jurul orei 10.30, un ofițer DGA sub acoperire a oferit bani marcați cu "MITA" medicului D.D.T. de la secția obstetrică -ginecologie. Colegii ofițerului sub acoperire au intervenit, alături de procurori și au realizat flagrantul.


Asupra medicului au fost găsiți banii marcați și alte sume de bani, în lei și în euro.

În prezent, medicul este reținut și audiat de procurori și ofițeri DGA și cel mai probabil, conform unor surse judiciare, va căpăta calitatea de inculpat.

În cursul zilei de azi, medicul reținut va fi prezentat judecătorilor pentru propuunere de arestare preventivă, la propunerea procurorului de caz.


UPDATE - Doctorița Dumitrache Deniz Taniure a fost ridicata azi de lucrătorii DGA Tulcea din sediul Spitalului Tulcea, secția obstretica ginecologie, ea fiind suspecta de luare de mită. Urmează comunicatul oficial și probabil propunerea de arestare va fi înaintată Judecătoriei Tulcea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0541 secunde