CUMPLIT! Unul dintre copiii DECEDAȚI în avalanșa din Retezat este fetița minune a alpinismului românesc, DOR GETA POPESCU!

4072
1
CUMPLIT! Unul dintre copiii DECEDAȚI în avalanșa din Retezat este fetița minune a alpinismului românesc, DOR GETA POPESCU! - ddddddddd-1492888405.jpg

Articole recomandate

O avalanșă a surprins sâmbătă un grup de alpiniști chiar sub vârful Peleaga, în Retezat. Din nefericire, doi dintre copii, de 13 și 14 ani și-au pierdut viața. Una dintre victime este "copilul minune" al alpinismului românesc, Dor Geta Popescu.



Fetița participa, alături de tatăl ei, și alți apropiați, Doru Popescu, și alți apropiați, la o ascensiune din circuitul 7 Munți din Grădina Carpaților..

În vârstă de 14 ani, Dor Geta Popescu este sora mai mică a Crinei Coco Popescu, la rândul său o alpinistă de mare succes încă de la vârsta copilăriei.

Pe 4 decembrie 2016, cea care azi s-a stins izbită de stânci, Dor Geta Popescu devenea cea mai tânără alpinistă din lume care escaladează vârful Giluwe (4.367 m), din Papua-Noua Guinee, cel mai înalt vulcan din Australia și Oceania. Acesta era, în palmaresul puștoaicei, al șaselea din cei șapte vulcani cei mai înalți de pe fiecare continent ai Circuitului 7 Volcanoes.

sursa: sibiunews.net

Comentează știrea

Numarul 4
23 aprilie 2017
Titlu can can

"CUMPLIT!" Am impresia ca autorul este handicapat mintal de are titluri din astea, si mai lasa naiba CAPSLOCK IN PACE IMBECILULE/O ! Ati ajuns un ziar de cacat cu genul asta de autori.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8517 secunde