Cum vă puteți apăra computerele de cei mai periculoși viruși

407
1
Cum vă puteți  apăra computerele  de cei mai periculoși viruși - cum-1460482226.jpg
Virușii virtuali, din rețeaua de internet, se răspândesc progresiv în fiecare moment și devin din ce în ce mai greu de depistat și contracarat. Computerul personal, laptop-urile și chiar smartphone-urile sunt expuse riscului de infectare în fiecare zi. Viruși de tipul CryptoLocker, ce au ca scop criptarea datelor personale într-un cod criptat, ce se schimbă constant, sunt cei mai periculoși în momentul de față. Fără cheia de deblocare, datele sunt imposibil de recuperat, iar creatorii acestui virus oferă cheia de deblocare doar în schimbul unei anumite sume de bani.

De asemenea, există viruși de tipul KeyLogger, ce au ca scop furtul de informații și parole din computer și transmiterea acestora creatorului virusului. Acest tip de virus este mai ușor de depistat, însă tehnologia este într-o continuă dezvoltare, astfel încât mereu se vor găsi metode mai complexe de a ascunde activitatea acestora. Deși depistarea acestuia este mai facilă, acest virus poate avea urmări costisitoare, furând informații despre persoana a cărui computer a fost infectat sau chiar informațiile cardurilor de credit, ajungându-se la sume uriașe.

Vă puteți proteja computerul și datele în timp util doar prin programe precum BitDefender și ESET, care beneficiază de o bază de date actualizată constant și cu suport facil, ce fac ca depistarea și eliminarea virușilor sau a programelor nedorite să se facă imediat. Veți avea protecția asigurată în navigarea pe internet, pentru plățile online și Online Banking. Crucial Systems & Services pune la dispoziție aceste programe și vă așteaptă pe bulevardul Mamaia, la numărul 192. De asemenea, puteți afla mai multe informații și de pe site-ul www.crucial.ro. 

Comentează știrea

TicYRJszuNuHMtzqvg
6 decembrie 2016
ixuSmJzoDfVq

9xmRqA pucjykzmiwfd, [url=http://zbcnalrwpoty.com/]zbcnalrwpoty[/url], [link=http://djcbgwcjksfl.com/]djcbgwcjksfl[/link], http://jgbwyxfkqskx.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Actual : În alertă! Virusul Zika face ravagii
Miercuri, 02 Decembrie 2015
Stire din Tehnologie : O companie de IT va debuta pe piața AeRO
Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Economie : Serviciile informatice, creștere rapidă
Pagina a fost generata in 0.3632 secunde