Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța

520
1
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța - constantasubcod1419776180-1421061991.jpg

Articole de la același autor

Vremea se anunță instabilă, dar destul de caldă în următoarele două săptămâni, în Dobrogea. Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 12 - 25 ianuarie 2015, pentru toate regiunile din țară: Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia și la munte. 


Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


Astfel, în Dobrogea, vremea va fi relativ caldă pe parcursul zilelor, când vor fi valori de 4 - 7 grade, în medie, cu mult peste ce ar fi normal să se înregistreze în luna ianuarie. Regimul termic nocturn va avea ușoare oscilații, astfel că în nopțile cele mai reci de la începutul intervalului de prognoză vor fi, în medie, temperaturi în jurul a -3 grade, în celelalte nopți fiind de așteptat valori între -2 și 1 grad.


Până în jurul datei de 19 ianuarie nu se vor semnala precipitații, apoi probabilitatea de apariție a acestora va crește.



Comentează știrea

RODICA
12 ianuarie 2015
Cea mai cautata oferta de lucru!

Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
Stire din Social : ANM avertizează: CONSTANȚA, SUB COD GALBEN
Miercuri, 07 Ianuarie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5655 secunde