Cum țineau de șase doi polițiștii pentru o grupare de benzinari din Ovidiu

436
Cum țineau de șase doi polițiștii pentru o grupare de benzinari din Ovidiu - fondbolsevismpolitiaconstanta113-1404734138.jpg

Articole de la același autor

Hoții care sustrăgeau combustibil din conductele SC CONPET SA din Ovidiu erau sprijiniți de doi polițiști din localitate. Potrivit anchetatorilor, Oncer Suiu, Ion Lupu, zis "Caliu", Mihai Bondarencu, Edwin Murtaza, zis "Pitbull", erau sprijiniți în activitatea infracțională de agentul de poliție Laurențiu Cicorschi, din cadrul Postului de poliție Ovidiu, și Aurel Lupu, zis "Rică", polițist local.

"Din probatoriul administrat a rezultat suspiciunea rezonabilă că inculpatul Aurel Lupu, în calitate de agent de poliție, în cadrul Poliției Locale a orașului Ovidiu, în perioada februarie - iunie 2014, în mod repetat, prin încălcarea atribuțiilor de serviciu a acordat sprijin, numiților Lupu Ion, Bondarencu Mihai și Suin Oncer, la comiterea de infracțiuni, prin oferirea de informații privind unele activități desfășurate în teren de către lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Ovidiu, cât și prin facilitarea condițiilor prielnice sustragerii de țiței.

Totodată, inculpatul Laurențiu Cicorschi prin încălcarea atribuțiilor de serviciu, a acordat sprijin, cu intenție, suspecților Ion Lupu, Mihai Bondarencu și Oncer Suin la comiterea infracțiunii de furt de țiței prin oferirea de informații privind unele activități desfășurate în teren de către lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Ovidiu, cât și prin facilitarea condițiilor prielnice sustragerii de țiței, cauzând o pagubă materială S.C. CONPET S.A.", au precizat anchetatorii.

Menționăm că toți cei șase suspecți sunt arestați preventiv pentru 30 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.57 secunde