Taximetristul proxenet

Cum și cu cât se vinde sexul în portul Constanța?

3537
1
Cum și cu cât se vinde sexul în portul Constanța? - prostituate-1331793960.jpg

O adevărată afacere a fost pusă pe roate de un taximetrist și două complice ale sale. Bărbatul, având trecere la nave, făcându-și, în timp, clienți fideli printre marinari pentru că oferea fluturași prin care își făcea cunoscute serviciile de taximetrie, obișnuia să-i ia pe navigatori și să-i transporte în oraș, la cumpărături. Printre altele, el le propunea și o "super-ofertă" cu fetițe de România, pe care, de obicei, marinarii nu o puteau refuza! Doar cu 70 de dolari, puteau avea fete tinere, pe alese, cu care să întrețină raporturi sexuale.
Încă din luna august 2011, taximetristul Mustafa Bader, de 47 de ani, din Constanța, după o înțelegere prealabilă cu Ghiulsevea Amet, de 53 de ani, și Constanța Fieraru, de 61 de ani, ambele din Constanța, a ales să aibă un venit consistent din activitatea de proxenetism. Cele două femei aveau rolul de a le caza pe fete în apartamentele lor, unde, de altfel, erau aduși de către taximetrist marinarii străini pentru a-și satisface poftele sexuale.
Polițiștii au intrat pe fir în urmă cu câteva luni, iar zilele trecute au efectuat patru percheziții, printre care și la locuințele celor două femei. Aici au fost depistate șapte fete, cu vârste cuprinse între 17 și 36 de ani, din mai multe localități din județ, respectiv Constanța, Chirnogeni, Mereni și Topraisar, care au recunoscut că se prostituau de bună-voie.
Din locuințele cu pricina au fost ridicați peste 1.600 de dolari și peste 1.000 de lei, proveniți din fapte de prostituție. Anchetatorii spun că o partidă de sex îi costa pe marinari 70 de dolari, iar activitatea grupului de proxeneți se desfășura de aproximativ jumătate de an.
Ancheta a pornit de la o fată de 13 ani care se prostitua în portul Constanța. Ea le-a povestit mai multe aspecte legate de rețeaua de proxeneți anchetatorilor, astfel că aceștia i-au filat și interceptat telefonic pe suspecți, reușind să pună cap la cap toate informațiile și să probeze acuzațiile aduse celor trei.
Ieri după-amiază, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța i-au prezentat pe taximetrist și pe cele două complice ale sale la Judecătoria Constanța cu propunerea arestării preventive pentru proxenetism. Aceștia vor decide dacă cei trei își vor petrece următoarele 29 de zile după gratii.



Comentează știrea

mihai
20 martie 2012
peste 200 ron e putin ptr 1 h probabil

Si 70 $ e putin si aici am batut preturile din alte porturi unde cu banii astia pe linga o fata frumoasa(aici cine stie ce balarie iti da doar sa ai noroc de una de liceu ca sa merite banii) te mai si distrezi inainte.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Monden : Topul curiozităților sexuale
Pagina a fost generata in 0.3564 secunde