Cum și-a recuperat un tânăr din Constanța portofelul pe care l-a pierdut

1089
Cum și-a recuperat un tânăr din Constanța portofelul pe care l-a pierdut - whatsappimage20190110at132445-1547127705.jpg

Articole recomandate

Plutonierul major Țoc Vali și sergentul major Musa Ruhan, din Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța, aflați în timpul liber, în parcarea de la City Park au găsit astăzi 10 ianuarie ora 12.30, sub un autoturism, un portofel în care se aflau mai multe documente personale și o sumă de bani. În prezența unui martor asistent, subofițerii au trecut la inventarierea bunurilor din portmoneu.

În interiorul acestuia au fost găsite, o carte de identitate a unei persoane de 27 ani, permisul de conducere al acesteia, legitimația de student, carduri bancare, de cumpărături și sănătate, notițe personale și suma de 70 euro.

Subofițerii au adus portofelul la unitate. Ulterior s-au deplasat la adresa din cartea de identitate, unde l-au găsit pe cel care a pierdut portofelul și l-au invitat la sediul grupării pentru a intra în posesia bunului pierdut.

În jurul orei 15.00 și-a recăpătat portmoneul. Le-a mulțumit jandarmilor și a spus că a scăpat portofelul din haină, în apropierea mașinii personale aflate în parcare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4591 secunde