Cum se face avere din vânzarea de sex, din pușcărie

2306
2
Cum se face avere din vânzarea de sex, din pușcărie - fondcumsefaceaveresex1-1432145515.jpg

Articole de la același autor

O amplă rețea de trafic de carne vie, coordonată din închisoare de un constănțean, a fost destructurată de procurorii DIICOT. Pentru prinderea celor implicați, zeci de percheziții au fost realizate, simultan, în mai multe județe din România, cât și în Franța.

Procurorii DIICOT, împreună cu specialiștii Eurojust și Europol, au realizat o amplă acțiune pentru desființarea unei ample rețele de traficanți de persoane. Marți, la primele ore ale dimineții, oamenii legii i-au luat ca din oală pe cei implicați, bătându-le la ușă în același timp suspecților din Constanța, Tulcea, Argeș și București, dar și celor care se aflau în mai multe orașe din Franța. În urma celor 56 de percheziții domiciliare realizate, 36 de persoane au fost duse la audieri, iar 18 au fost reținute, pentru proxenetism.

Potrivit oamenilor legii, membrii grupării sunt acuzați că din 2012 până în prezent "au determinat și înlesnit practicarea prostituției pe teritoriul Franței a 32 de femei". Tinerele erau convinse să plece peste hotare, iar în Franța erau "distribuite" la complicii din Paris, Dijon, Lyon, Bordeaux și Marsilia. Clienții erau racolați prin anunțuri însoțite de fotografii ale tinerelor, postate pe pagini web de profil. Din practicarea prostituției, membrii grupării ar fi obținut peste patru milioane de euro de la început și până în prezent.

Liderul: un constănțean închis pentru tentativă de omor

Anchetatorii susțin că liderul respectivei grupări se află în prezent după gratii, unde execută o pedeapsă privativă de libertate. Potrivit unor surse apropiate an-chetei este vorba de Neculae Boca, un tânăr de 27 de ani din Constanța, ce și-a câștigat faima de "băiat rău" după ce a fost implicat în mai multe scandaluri, terorizând la început cartierul CET, unde locuia, iar ulterior întreg municipiul Constanța.

Ultimul scandal în care a fost implicat a avut loc în 2012; atunci, enervat peste măsură de doi pietoni care au ieșit în fața mașinii lui, un Jeep Grand Cherokee, pe o stradă din cartierul constănțean CET, bărbatul s-a dat jos din mașină și i-a bătut crunt pe cei doi. În urma celor întâmplate, Neculae Boca a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și conducere fără permis. Dar chiar și ajuns după gratii, Boca ar fi continuat să se ocupe de afacerea cu prostituate pe care o demarase înainte să fie reținut, susțin oamenii legii.

Droguri și valută, confiscate

În urma perchezițiilor, anchetatorii DIICOT au ridicat computere și medii de stocare a datelor, produse pirotehnice, droguri de mare risc și etnobotanice, peste 11.000 de euro, aproximativ 35.000 de lei și 12 auto-turisme. De altfel, oamenii legii susțin că banii obținuți din prostituție au fost investiți în autoturisme de lux. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

curvele neamului
21 mai 2015
dezmat

Oare cand vom scapa de curvele aste ? mai sunt si alte tipuri de curve,care se dau mari organizatoare de interventii in forta,profitoarele prostilor care pun borul la profitoare cu microfonul in bot.imputite care nu stiu sa faca curat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1595 secunde