Cum să preveniți furtul din locuințe, din poșete sau buzunare

270
Cum să preveniți furtul din locuințe, din poșete sau buzunare - prevenirefurturi-1535121058.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța, au continuat seria activităților informativ-preventive în rândul cetățenilor, cu scopul prevenirii săvârșirii unor infracțiuni de tâlhărie, furt din locuințe, din poșete sau din buzunare. 


Astfel, zilele trecute, polițiștii de pe raza municipiului Constanța le-au oferit cetățenilor pliante cu sfaturi și recomandări preventive.
"Pe perioada acțiunii, polițiștii au acordat o atenție deosebită persoanelor în vârstă care, prin portul neatent al genții sau prin etalarea unor bijuterii de valoare, atrag atenția persoanelor rău-intenționate, putând deveni foarte ușor victime ale infracțiunilor de furt sau tâlhărie", precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


De asemenea, polițiștii i-au sfătuit pe cetățeni să evite purtarea la vedere a bunurilor de valoare, precum lănțișoare, brățări sau telefoane mobile, să refuze primirea în casă a necunoscuților și să păstreze doar sumele mici de bani în locuințe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4741 secunde