€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Cum s-au trezit doi șoferi din Constanța cu mașinile ridicate de polițiști

Ştire online publicată Luni, 15 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
În intervalul 12-14 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au pus în aplicare, pe raza județului Constanța, un plan de acțiune privind combaterea traficului cu autoturisme furate.


Astfel, au fost identificate două autoturisme semnalate în bazele de date ca fiind căutate de autoritățile judiciare din state europene.


Unul dintre autoturisme, estimat la aproximativ 10.000 de euro, face obiectul unei infracțiuni de înșelăciune săvârșită pe teritoriul Germaniei, acesta fiind dat în urmărire din data de 20 martie 2019. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul se afla în posesia unui bărbat, de 33 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța. 


Al doilea autoturism, cu o valoare de aproximativ 2.000 de euro, era căutat din data de 1 februarie 2019 de autoritățile din Spania, fiind pus în circulație de către un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Medgidia.


Polițiștii constănțeni au informat Biroul SIRENE conform procedurilor internaționale privind traficul de autoturisme furate, cele două autovehicule fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.5994 secunde