Cum s-au ales cu dosare penale mai mulți șoferi din județul Constanța

169
Cum s-au ales cu dosare penale mai mulți șoferi din județul Constanța - politia11523524593-1558336898.jpg

Articole recomandate

La data de 20 mai a.c., în jurul orei 8.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Poarta Albă, în timp ce conducea un moped pe strada Murfatlar din localitatea Valu lui Traian, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 20 mai a.c., în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Eforie Sud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Independenței din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 20 mai a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Poiana Mare din cartierul Palazu Mare, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,72 mg/l alcool în aerul pur expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1059 secunde