Mai multe ştiri online:

Cum s-a încheiat distracția pentru patru tineri care fumau etnobotanice

Ştire online publicată Marţi, 14 Mai 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Pentru patru tineri din Constanța distracția s-a încheiat la poliție. În cursul nopții de sâmbătă, 11 mai, în jurul orei 23.50, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în timp ce se afla într-o misiune de patrulare în zona obiectivelor din competență a observat un autovehicul staționat în care se aflau patru tineri, pe strada Labirint din municipiul Constanța. La vederea autospecialei de jandarmerie, una dintre persoanele aflate în mașină a coborât încercând să fugă pe străzile adiacente, fiind prins în scurt timp de oamenii legii.

În momentul în care li s-a cerut să-și justifice prezența în zonă, având în vedere ora târzie, unul dintre cei patru tineri le-a declarat jandarmilor că au venit într-un loc retras pentru a se relaxa fumând țigări cu etnobotanice.

În interiorul autoturismului, jandarmii au găsit un grinder și cinci pliculețe autosigilante confecționate din material plastic transparent, ce conțineau fragmente de substanță vegetală de culoare verde.

Oamenii legii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra celor patru tineri, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8376 secunde