Cum rămân constănțenii fără arme, timp de doi ani de zile!

149
Cum rămân constănțenii fără arme, timp de doi ani de zile! - 23decembriearmeatentieladata5-1387800445.jpg

Articole de la același autor

Deținătorii de arme riscă să rămână fără acest dreptul de a deține un permis port armă dacă nu sunt atenți la data de expirare a valabilității actului respectiv. 


"Vreau să-i înștiințez pe posesorii de armă că, dacă vor să mai dețină o armă, să se prezinte din timp pentru re-avizarea permisului, cu documentele aferente. Dacă se prezintă după data de expirare, au obligația ca în zece zile să depună armele la un armurier autorizat. Dacă nu se conformează și nu depun armele în intervalul de timp menționat, comit o infracțiune și sunt pasibili de închisoare", a afirmat cms. șef Nicolae Simion, șeful Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Constanța.


Iar dacă arma nu este predată la timp și posesorului i se întocmește dosar penal, va trebui să aștepte doi ani pentru a obține, din nou, un permis de port-armă. "Măsurile luate sunt de a-i fi ridicate toate armele și de a-i fi anulat dreptul de a deține arme. Dar pentru re-autorizare, una din condiții este să nu-i fi fost anulat dreptul de port-armă în ultimii doi ani", a subliniat polițistul. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Arme care au schimbat războiul pe mare
Pagina a fost generata in 0.5133 secunde