Cum poți să afli câte puncte de penalizare ai

5307
1
Cum poți să afli câte puncte de penalizare ai - cumpotisaaflicatepuncte-1401730564.jpg

Articole de la același autor

Viteză, vorbit la telefon, nepurarea centurii de siguranță, nefolo-sirea farurilor în afara localității, circulația pe interzis sau oprirea în locuri interzise - acestea sunt doar câteva dintre abaterile care vă pot "oferi" amenzi și, implicit, puncte de penalizare. Codul Rutier prevede sancționarea șoferilor indisciplinați cu puncte de penalizare. La acumularea a 15 puncte de penalizare se suspendă permisul de conducere pe o perioadă de 30 zile. Dacă în următoarele 12 luni, șoferul "colecționează" alte 15 puncte de penalizare, permisul este suspendat pe o perioadă de 60 de zile. Altfel spus, în cazul în care mai acumulați încă odată 15 puncte, într-un interval de șase luni de la data restituirii permisului de conducere, perioada de suspendare se majorează cu încă 30 de zile. 


Titularul permisului de conducere, la cerere, are dreptul să obțină informații cu privire la numărul de puncte ce i-au fost aplicate. Serviciul Rutier are o evidență exactă a situației punctelor de penalizare.


Cei care doresc să afle câte puncte au trebuie să trimită o cerere la Serviciul Rutier, prin care să solicite acest lucru, iar aceștia vă vor trimite înapoi răspunsul la ceea ce doriți să aflați. 


La cererea motivată a titularului permisului de conducere, peri-oadele de suspendare se pot reduce, de către șeful Poliției Rutiere al județului pe raza căreia a fost săvârșită fapta, dar nu mai puțin de 30 de zile. De asemenea, de menționat este faptul că în momentul în care ți se suspendă permisul de conducere, toate punctele de penalizare acumulate până în acel moment se șterg. 


Comentează știrea

authentic jordan 11 gamma blue
18 iunie 2014
authentic jordan 11 gamma blue

jordan 11 concord for sale http://www.myshoesonlines.com/ http://www.myshoesonlines.com/ bred 11s restock[url=http://www.myshoesonlines.com/][b]concord 11s restock[/b][/url] authentic jordan 11 gamma blue

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Martie 2014
Stire din Eveniment : Codul Rutier nu va fi adoptat
Pagina a fost generata in 0.3469 secunde