Cum încalcă legea șoferii pe străzile din Constanța

178

Articole de la același autor

Obiectivul principal al Poliției Rutiere Constanța îl reprezintă prevenirea accidentelor rutiere. De aceea, în sfârșitul de săptămână care s-a încheiat, peste 40 de rutieriști au fost, zilnic, pe șoselele din județul de la malul mării. 

Aceștia au verificat peste 850 de autovehicule și, cum era de așteptat, au depistat numeroși șoferi (dar și pietoni!) care nu respectau regulile de circulație. Astfel, au fost aplicate peste 500 de sancțiuni, în valoare de aproximativ 140.000 de lei.

Cele mai multe amenzi au fost date pentru nefolosirea centurii de siguranță - este vorba despre 226 de sancțiuni, alte 162 de sancțiuni au fost date pentru depășirea vitezei legale de deplasare, 17 pentru efectuarea manevrei de depășire peste marcajul continuu și în zona de acțiune a indicatorului "Depășirea interzisă", 23 pentru pietonii care au traversat neregulamentar partea carosabilă. Totodată, au fost reținute 33 de permise de conducere.

Se poate spune că acțiunea a fost încununată de succes, căci sâmbătă, 27 iulie, nu a avut loc niciun accident rutier în județul Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Record de amenzi date de rutieriști
Pagina a fost generata in 1.2781 secunde