Cum fura un constănțean din corturile din Vama Veche

235
1
Cum fura un constănțean din corturile din Vama Veche - vamavechecorturiruloteplaja16113-1375087238.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de  jandarmi aflat în patrulare în stațiunea Vama Veche a surprins duminică, 28 iulie, ora 4.00, o persoană care "inventaria bunurile de preț" din corturile aflate pe plajă.




Jandarmii au observat pe plajă un individ care a intrat și a ieșit din două corturi, cu două rucsacuri în spate. Acesta a fost somat, oprit și legitimat. Când a fost întrebat despre proveniența bunurilor găsite asupra sa, a început să se agite și a declarat că și-a strâns lucrurile pentru a pleca spre casă. Când a fost întrebat despre lucrurile din cele două rucsacuri, a rămas mut. Mai mult, o persoană care se afla în unul din "corturile vizitate", a fost trezită și și-a recunoscut rucsacul. 


Bărbatul, Marin M., de 24 ani, din județul Constanța  a fost condus la sediul Postului de Poliție 2 Mai, unde i s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.




Comentează știrea

Liana Florian - Sibiu
29 iulie 2013
26.07.2013 in Vama Veche

Probabil tot asta ne-a taiat si noua cortul (in 2 locuri) in 26.07.2013 , dimineata 4-5 . Mi-a luat poseta din cort . Dupa 1/2 h am recuperat poseta fara portmoneu si fara tel mobile de la gunoaiele Terasei MASH . Dupa 1h am recuperat si portmoneul cu documentele personale si cardurile , dar ... fara bani , aproape de Terasa MASH . PACAT CA NE-A STRICAT VACANTA !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9755 secunde