Cum ajung polițiștii constănțeni la țară

1749
3
Cum ajung polițiștii constănțeni la țară - conferintacumpana1-1315590277.jpg

Schimbările din cadrul Poliției Române încep să se vadă și în județul Constanța. Dacă posturile rurale de poliție au rămas, pentru moment, la locul lor, oamenii legii din Constanța au aflat că vor avea în competență și localități limitrofe din mediul rural. Mai exact, Poliția Municipiului Constanța va trimite oameni pentru a-i ajuta pe colegii de la țară. Astfel, începând cu 15 august, s-a format Secția 1 Regională Poliție, alcătuită din 10 polițiști constănțeni. Ei îi vor sprijini pe colegii din comunele Agigea, Valul lui Traian și Cumpăna.

Pentru că populația trebuia informată cu privire la aceste schimbări, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a organizat o întâlnire între autoritatea locală, cetățeni și polițiști. Printre invitați s-au numărat adjunctul Poliției Municipiului Constanța, comisar-șef Dănuț Pisică, și șeful Secției 1 Regională de Poliție, co-misar Ion Chiru.
Ei au informat că noul concept vizează realizarea unor structuri din cadrul Poliției Municipale Constanța care vin în ajutorul poliției comunale, pentru monitorizarea ordinii și siguranței.
Cei zece noi polițiști vin în ajutorul sătenilor, acționează și patrulează 24 de ore din 24 pentru securitate și liniște împreună cu opt agenți din cadrul Poliției Comunale.
Potrivit șefului Secției 1 Regionale de Poliție, comisar Ion Chiru, această mișcare promite o reducere a infracționalității în comuna Cumpăna, recunoscută pentru cazurile grave de violență, de vătămare corporală și unde traficul de carne vie este accentuat.
"Comuna Cumpăna numără peste 15.500 de locuitori, un număr con-siderabil de cetățeni care necesită o mai mare siguranță. Din această cauză, personalul calificat are sarcina de a oferi siguranța și de a diminua numărul infracțiunilor de tipul violurilor, furturilor și a traficului de persoane care a devenit o problemă majoră din cauza faptului că fetele vor din propria inițiativă să aplice la asemenea stil de viață", a menționat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Poliția ajunge în șapte minute
Reprezentanții poliției au declarat că de la efectuarea apelului 112, echipa de intervenție ajunge în circa șapte minute în Cumpăna pentru a rezolva cazul. Așadar, după aprobarea proiectului, din data de 15 august, începând cu ora 1.00, a început patrularea primei echipe de polițiști din cadrul Secției 1 Regională.
Potrivit statisticilor, ca un prim rezultat, pe parcursul a trei săptămâni polițiștii au reușit prinderea și arestarea a 15 persoane din Cum-păna pentru săvârșirea de infrac-țiuni, au sancționat contravențional un număr considerabil de persoane în Valul lui Traian și au consemnat doar un număr de 14 locuințe sparte în Agigea și Valul lui Traian.



Comentează știrea

futaches
10 septembrie 2011
gajuleasoooo

ce vrei sa zici ca in cumpana e plin de curve...dar u ce esti ?

Ana Pauker
10 septembrie 2011
Am inteles mesajul

La Cumpana s-a dat in folosinta o sala de sport.Putin rosu,putin PSD si in fundal o lozinca: "Sportul,un mod de viata la Cumpana-prezent si viitor" Votati PSD ! Cadrul a fost ales cu grija.Scena cu Ana Pauker preocupata de sanatatea clasei muncitoare,a iesit bine.Nu conteaza daca cetatenii comunei au locuri de munca,conteaza poza cu sala de sport.Draga fotografule,pentru siguranta noastra,te rog sa mai tragi o dubla cu Nicusor si politistii comunitari. Urmeaza scena cu Ana Pauker pe bicicleta si scena cu Ana Pauker in lanul de porumb.

CICI
10 septembrie 2011
MDA

SA-I MONITORIZEZE SI PE PUTUROSII DIN OVIDIU SI LUMINA. GASCA LUI CATAULEA, CU IUSUF , CONDURAT SI ALTE JEGURI DIN VAGAUNA AIA DE IMPATIMITI CU BARBUTUL SI SCANDALUL IES LA FURAT ZI DE ZI NOAPTE DE NOAPTE SI EI TOT CERCETATI IN LIBERTATE SUNT. EI IES LA FURAT NON-STOP SI SUNT CONSIDERATI DE POLITIE CA NEFIIND UN PERICOL SOCIAL ! M-AM CONVINS. POLITIA DIN OVIDIU SI DIN LUMINA ESTE NEPUTINCIOASA ! HOTII FURA DIN CURTILE SI GARAJELE SI CASELE OAMENILOR SI IES APOI CU MARFA LA VANZARE SI INSUSI POLITAIUL VECINUL LOR CEL DRAG SE BUCURA LA ACHIZITIA UNEI DRUJBE LA PRET DE CHILIPIR. ASTA E POLITIA NOASTRA ! NISTE AMARATI CU LEFURI AMARATE CE NU AU CHEF SA ISI FACA MESERIA IAR HOTII ISI FAC DE CAP TERORIZAND SI NECAJIND LUMEA ! RUSINE !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Acțiuni ale polițiștilor constănțeni
Pagina a fost generata in 0.4336 secunde