Cum a rămas fără mașina de lux un tânăr de 23 de ani

Luni, 08 Iulie 2019, 13:21
936
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea au depistat la controlul de frontieră un cetățean român care transporta pe o autoutilitară un autoturism Audi A6, aflat în atenția autorităților engleze.


În data de 6 iulie a.c., în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților, un cetățean român, în vârstă de 23 de ani. Bărbatul transporta cu o autoutilitară un autoturism marca Audi A6.


În urma verificărilor specifice în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este semnalată ca fiind căutată de autoritățile din Marea Britanie - cu mențiunea furt, alertă introdusă în data de 26 aprilie 2019.


Autoturismul în valoare de aproximativ 80.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea până la finalizarea cercetărilor, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.Pagina a fost generata in 0.3631 secunde