Cum a fost fotografiat un politist din Romania

331
1
Cum a fost fotografiat un politist din Romania - 60645504-1351270487.jpg

Articole recomandate

Un om a murit și alți trei au fost răniți foarte grav într-un accident rutier petrecut în Dolj acum două zile. Fotografiile făcute la fața locului sunt răscolitoare. Însă una dintre ele ne distrage atenția de la tragedie și ne trezește alte sentimente.

Jurnalistul de la Gazeta de Sud, care a mers la locul accidentului, a surprins o scenă mai puțin obișnuită. În această imagine, un agent de circulație pare că îi face un test cu alcoolscopul unuia din bărbații răniți în accident, aflat în mod evident într-o stare gravă; barbatul este intins pe targă, are gâtul și corpul imobilizate.

Accidentul respectiv a avut loc pe data de 24 octombrie, pe DN 6, în apropiere de localitatea Beharca. Șoferul unei utilitare a vrut să evite un câine și a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar. Un bărbat a murit și alți trei au fost grav răniți în urma impactului.

Comentează știrea

gabor
26 octombrie 2012
monica

Ce va mira, e politist , isi face datoria !... daca nu l-a prins cu radaru barem cu alcool sa-l prinda, sa dea si el o amenda ca nu e organ dejaba !

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Infractor fugar prins de polițiști
Pagina a fost generata in 1.7601 secunde