Cum a explicat suspectul crima atroce de la Corbu: avea nevoie de bani pentru droguri

5558

Articole de la același autor

Oamenii legii au dat de urma individului care a intrat în casă peste o familie din Corbu, în toiul nopții, l-a omorât pe tată și a violat-o pe fiica cea mare. Suspectul, un tânăr de 29 de ani, care locuia la câteva case distanță, și-a recunoscut faptele. Explicațiile date de el sunt halucinante: era drogat și era în căutare de bani ca să își cumpere mai multe substanțe interzise.

Polițiștii constănțeni, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța și cu sprijinul colegilor de la București, au acționat contracronometru pentru a-l prinde pe individul care, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, a intrat peste o familie din Corbu. La locuința din Corbu au ajuns, încă de vineri dimineață, specialiști criminaliști de la București, care au fost ajutați și de un câine de urmă, dar și polițiști judiciari care au audiat toți vecinii.

În scurt timp, oamenii legii au avut o pistă, iar până seara deja descindeau într-o percheziție domiciliară, la vreo trei case distanță de locuința victimelor. Era locuința unui tânăr de 29 de ani, Denis Mustafa, în care de altfel a fost găsită și arma crimei, o macetă pe care încă se mai vedeau petele de sânge.

Dus la audieri, tânărul a recunoscut comiterea faptelor și le-a relatat anchetatorilor modul cum s-a petrecut grozăvia, dar și ce anume l-a împins să acționeze atât de brutal. Tânărul a afirmat că a crezut că familia avea bani, căci în ultima perioadă construise un gard nou și făcuse și alte lucrări prin gospodărie. Iar el voia bani pentru a-și cumpăra droguri. Prin urmare, în puterea nopții, și-a tras o cagulă pe față, mănuși în mâini și s-a înarmat cu o macetă. A scotocit prin casă, dar nu a găsit decât 250 de lei, motiv pentru care, orbit de furie, a intrat în dormitorul părinților și a lovit unde a nimerit, aproape tăindu-l în bucăți pe tată. Apoi i-a închis în baie pe soție și cei doi copii mai mici, în timp ce bărbatul își dădea sufletul în dormitor, iar pe fiica cea mare a violat-o.

Arma crimei, găsită în locuința suspectului

„Scopul a fost de jaf și nemulțumit că nu a găsit decât o sumă de 250 de lei, autorul s-a răzbunat pe una dintre fiicele familiei, a violat-o și a plecat. Pentru a disimula scopul săvârșirii faptelor, a susținut că a venit în scop de răzbunare, pentru că decedatul ar fi avut o relație cu soția autorului, lucru neadevărat. Autorul a recunoscut în totalitate săvârșirea faptelor, ne-a dat și detalii, s-a efectuat și o percheziție la domiciliul acestuia, unde au fost găsite mai multe bunuri, care probează în mod complex săvârșirea faptelor care i se impută. Am găsit și maceta cu care s-a săvârșit crima, hainele pe care autorul le avea asupra lui, am găsit bunuri luate de la fața locului și aruncate la o pubelă de gunoi pentru că îi era teamă autorului că i-ar putea rămâne amprentele pe bunurile respective”, a afirmat procurorul Viorel Teliceanu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Vineri dimineață, când suspectul a plecat spre locul de muncă – era angajat ospătar - a văzut că la locuința victimelor era Poliția adunată, iar acela a fost momentul în care a realizat gravitatea faptelor sale.

De asemenea, suspectul a recunoscut că în ziua respectivă consumase droguri.

Potrivit oamenilor legii, Denis Mustafa nu are antecedente penale. Acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor și viol. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.393 secunde