CULTURĂ OUTDOOR DE CANNABIS, descoperită de polițiști

202
CULTURĂ OUTDOOR DE CANNABIS, descoperită de polițiști - merlin1539447690c1e7ae1d59149f9a-1570446884.jpg

Articole recomandate

În urma a 8 percheziții efectuate pe raza județului Mehedinți, au fost descoperite o cultură outdoor de cannabis, ustensile folosite la întreținerea și recoltarea acesteia, precum și muguri de canabis proaspăt culeși.

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Mehedinți au efectuat 8 percheziții domiciliare, în județul Mehedinți, la locațiile folosite de persoanele bănuite.

În urma activităților desfășurate, a fost descoperită o cultură outdoor de canabis, constituită din plante în diferite stadii de dezvoltare, cu înălțime de aproximativ 2,5 metri, împreună cu echipamentele necesare cultivării.

De asemenea, polițiștii au ridicat muguri de canabis proaspăt culeși, aflați în diferite stadii de uscare, 12 telefoane mobile, precum și diferite ustensile folosite la întreținerea și recoltarea culturii.

Șapte persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 45 ani, toate din județul Mehedinți, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Mehedinți, în vederea cercetărilor.

Cantitatea de substanță vegetală a fost ridicată de la fața locului și va fi trimisă la un laborator specializat în vederea analizării.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și cultivare și deținere de droguri de risc.

Activitățile s-au desfășurat cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române. La acțiune au participat polițiști din cadrul S.C.C.O. Mehedinți și B.C.C.O. Craiova, sprijiniți de luptători S.A.S. – I.P.J. Mehedinți și jandarmi din cadrul I.J.J. Mehedinți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5346 secunde