CULTURĂ ILEGALĂ DE CANNABIS, DESCOPERITĂ DE POLIȚIȘTI

158
CULTURĂ ILEGALĂ DE CANNABIS, DESCOPERITĂ DE POLIȚIȘTI - methode2ftimes2fprod2fweb2fbin2f-1530773759.jpg

Articole recomandate

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Vrancea și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.-B.T. Vrancea, au efectuat 5 percheziții la persoane bănuite de operațiuni ilegale cu droguri, în urma cărora a fost descoperită o cultură outdoor de cannabis. Trei bărbați au fost arestați preventiv, iar pe numele altuia a fost dispusă măsura controlului judiciar.


La data de 3 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea și procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Vrancea au desfășurat, pe raza județului, o acțiune de prindere în flagrant a unui grup infracțional organizat, din care făceau parte 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 45 ani, toți din municipiul Focșani.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2017, cei în cauză ar fi cultivat cannabis, outdoor.

Astfel, polițiștii au descoperit și desființat, pe raza comunei Cârligele, o cultură ilicită de cannabis, îngrijită de cei în cauză, pentru consum propriu și comercializare.

După prinderea în flagrant, au fost executate 5 percheziții domiciliare la locuințele celor patru bănuiți, în urma cărora au fost găsite și ridicate aproximativ 10 grame de hașiș, comprimate de ecstasy, minicântare electronice, grindere, precum și 1.000 lei și 150 de euro.

De asemenea, 10 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T - B.T. Vrancea, pentru audieri.

Împotriva celor patru bărbați, procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vrancea au emis ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore. Ieri, 4 iulie, fiind prezentați Tribunalului Vrancea, pe numele unui bărbat de 36 de ani a fost luată măsura controlului judiciar, iar alți trei (de 29, 33 respectiv 45 de ani) au fost arestați preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic și consum ilicit de droguri de risc și mare risc.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8996 secunde