Cultură de cannabis, în interiorul unui apartament. "Grădinarul", arestat preventiv

417
Sute de grame de cannabis, plante în stare de vegetație, semințe și unt de cannabis au fost descoperite în urma unei percheziții, efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT din Constanța.


La data de 1 februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, au descins la locuința unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, din județul Constanța.


În urma percheziției, a fost descoperită o cultură de cannabis in-door, fiind ridicate aproximativ 500 de grame de cannabis, 7 plante de cannabis în stare de vegetație, semințe de cannabis, 100 de grame de unt de cannabis, 5 grindere, un aparat electric pentru confecționarea țigărilor și un sistem complet de cultivare in-door compus dintr-un cort, dispozitiv de alimentare cu apă, ventilatoare și lămpi speciale.


Cel în cauză se numește Dan Bică și a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, Tribunalul Constanța emițând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5948 secunde