Cultură de cannabis descoperită de polițiștii constănțeni

298
Cultură  de cannabis descoperită  de polițiștii constănțeni - culturacanabis-1487867474.jpg
În urma a patru percheziții efectuate în județele Constanța și Tulcea, a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, alcătuită din 248 de plante. Patru persoane sunt cercetate în cauză.

Miercuri, în cadrul uneia dintre percheziții, efectuate în orașul Năvodari, a fost identificată o cultură indoor de cannabis, alcătuită din 248 de plante în diferite stadii de vegetație, cu înălțimi cuprinse între 12 și 180 de centimetri.

Au fost ridicate aproximativ 20 de kilograme de fragmente vegetale în care s-a pus în evidență tetrahidrocannabinol (THC - drog de mare risc), precum și echipamentele și substanțele folosite pentru întreținerea culturii. Din celelalte imobile percheziționate, au fost ridicate bunuri folosite în activitatea infracțională: grindere metalice, telefoane mobile, calculatoare, cartele SIM, HDD-uri și SSD-uri.

În urma descinderilor, s-a dispus reținerea a patru persoane, urmând să se propună arestarea preventivă a acestora sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire sau aderare la un grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc.

La acțiuni, au participat polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT - BT Tulcea. Acțiunea a beneficiat de suportul serviciilor de acțiuni speciale din cadrul IPJ Constanța și IPJ Tulcea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4186 secunde