Video Cultură de cannabis, descoperită de poliţişti, la Cernavodă

246

Articole de la același autor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat, luni, 18 octombrie, trei percheziții domiciliare, în orașul Cernavodă, la locuințele unui bărbat, de 34 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc și de mare risc.

„În urma percheziţiilor, au fost găsite o cultură outdoor de cannabis, constituită din aproximativ 100 de kilograme de substanță vegetală verde, 2,7 kilograme de plante uscate (tulpini, frunze și muguri de cannabis), 34 de grame de cocaină, 35 de grame de cannabis (muguri), 17.800 de lei, 1.785 de euro, 2 telefoane mobile, un pistol cu gaz, precum și materiale pentru creșterea plantelor de cannabis. În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, explică reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La acțiune au participat și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

https://youtu.be/fQedYccyK58

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2265 secunde