Cuget Liber susține concursul "Educație rutieră - educație pentru viață"

338
Cuget Liber susține concursul

Articole de la același autor

Polițiștii Serviciului Rutier Constanța, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean au organizat faza județeană a concursului "Educație rutieră - educație pentru viață!" care a avut loc, ieri, la Centrul Cultural din localitatea Ovidiu. 


Competiția a avut drept scop formarea unui comportament rutier responsabil pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație. Concurenții au demonstrat abilitățile practice, dar și cunoștințele teoretice, primind totodată încurajările colegilor și îndrumările cadrelor didactice. Elevii de gimnaziu au participat la două probe practice, demonstrând îndemânarea în utilizarea bicicletei în poligon, precum și cunoașterea regulilor de circulație în "parcul-școală". Liceenii au participat la alte două probe: testarea cunoștințelor pe linie de circulație rutieră și proba de arbitraj în "parcul-școală". 


În urma jurizării, echipajul câștigător a fost cel al Școlii Gimnaziale nr. 2 Ovidiu, echipaj ce va participa la faza națională a concursului "Educație rutieră - Educație pentru viață!". 


Concurenții au fost susținuți de trustul de presă "Cuget Liber" care, alături de organizatori, le-au oferit premii constând în diplome și cupe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4854 secunde