Cu viteză, pe contrasens, pe Autostrada A4! Șoferul riscă să rămână fără permis

Marţi, 15 Octombrie 2019
167
Incident care se putea încheia tragic, pe Autostrada A4: un bărbat a condus pe contrasens o bună porțiune de drum, cu viteză! 


Situația a fost filmată de un alt participant la trafic, un șofer de camion, care a postat imaginile pe o rețea de socializare, oferind și câteva informații despre autoturismul cu pricina: avea numere de înmatriculare de Constanța și era condus de o persoană în vârstă. Din imagini se poate vedea cum persoana rulează cu viteză spre Agigea, pe sensul dinspre Agigea spre București și se întâlnește cu mai multe autoturisme care circulă regulamentar. 


Pentru fapta sa, șoferul riscă să rămână fără permis pentru 60 de zile. 
De altfel, în urma publicării imaginilor în spațiul public, polițiștii s-au autosesizat și au demarat cercetări pentru identificarea șoferului. 


"Polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi A2 efectuează verificări pentru identificarea conducătorului autoturismului respectiv. Urmează a se stabili modul în care va fi încadrată abaterea, conform prevederilor legale. 
Legislația în vigoare prevede, pentru circulația pe contrasens, o sancțiune contravențională (6-8 puncte amendă) împreună cu măsura complementară a reținerii permisului de conducere pe o perioadă de 60 de zile", au transmis reprezentanții IPJ Constanța. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2946 secunde