Cu ce instituții s-au "aliat" jandarmii constănțeni în 2012

152
În anul 2012, structurile specializate de pază și protecție instituțională ale inspectoratului asigurau protecția la 35 de obiective. 
Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța a executat misiunea de protecție, intervenție și supravegherii a 104 kilometri de conducte magistrale de transport țiței aparținând operatorului licențiat S.C. CONPET S.A. Pe timpul executării acestei misiuni, în anul 2012, jandarmii au constatat un număr de 15 infracțiuni, săvârșite de 28 autori. 


În anul 2012, în urma solicitărilor primite de la diferite instituții, au fost executate un număr de 287 acțiuni, din care  96 acțiuni în comun cu lucrători din cadrul poliției, 18 acțiuni în comun cu lucrători din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța – D.I.I.C.O.T., 48 acțiuni în comun cu lucrători din cadrul Birourilor Executorilor Judecătorești, 9 acțiuni în comun cu lucrători din cadrul Administrației Publice Locale, 20 acțiuni în comun cu lucrători silvici, 5 acțiuni în comun cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu, 91 acțiuni în comun cu lucrători din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă. 


În baza protocolului de colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța a desfășurat 83 acțiuni de prevenire a consumului de droguri și a delicvenței juvenile în instituțiile de învățământ din localitățile județului  Constanța, în cadrul Campaniilor de prevenire "Evitați întâlnirea cu drogurile" și "Violența – un drum către nicăieri". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2565 secunde